Passer au contenu principal
Masala Chai recette adaptée au diabète

Masala Chai

Imprimer la recette: imprimer Partager la recette:
Faires 4 (8 onces) boissons Calories 60 Temps de préparation 10 minutes Temps totaux 10 minutes Fait avec Splenda® Édulcorant original

instructions

  1. Combine all spice mix ingredients in a small jar. Store leftovers for future use.
  2. In a saucepan, heat water, milk, tea, and 1 teaspoon spice mix on medium-high.
  3. Bring to a boil, then turn down heat to low and simmer for 10 seconds.
  4. Strain the tea into four cups. Add sweetener to each cup, stir, and serve.

Remarque

This recipe was courtesy of Vandana Sheth, RDN CDCES, FAND.

Informations nutritionnelles par portion

Taille de la portion: 1 (8 onces) boisson

Calories 60
Total des lipides 1 g
Gras saturés 1 g
Cholestérol 5 mg
Sodium 60 mg
Glucides totaux 7 g
Fibres 0 g
Sucres 7 g
Sucres ajoutés 1 g
Protéines 4 g