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Sauce chili thaïlandaise sucrée recette adaptée au diabète

Sauce chili thaïlandaise sucrée

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Faire 3 portions Calories 35 Temps de préparation 5 minutes Temps totaux 10 minutes Fait avec Splenda® Édulcorant Stevia

instructions

  1. Pour water and vinegar into a saucepan; bring to a boil over high heat. Reduce heat to medium and stir in Splenda Stevia Sweetener, ketchup, fresh ginger, garlic, and chili pepper; reduce heat to low and simmer for 5 minutes.
  2. Add cornstarch to a small bowl and mix with 2 tablespoons cold water until smooth. Whisk cornstarch mixture into Sweet Chili Sauce. Bring mixture back to a low boil while stirring, then remove from heat. Pour into a bowl or jar. Sauce will thicken even more as it cools. Réfrigérer jusqu’à ce qu’il serve.

Informations nutritionnelles par portion

Taille de la portion: 2 cuillères à soupe sauce

Calories 35
Total des lipides 0 g
Gras saturés 0 g
Cholestérol 0 mg
Sodium 135 mg
Glucides totaux 8 g
Fibres 0 g
Sucres 0 g
Sucres ajoutés 0 g
Protéines 0 g